Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoking Bursts SK UNITED
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Emenalo onderschept slim de pass. Emenalo passt de bal zonder na te denken. Daar is Shaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji geeft de bal voor. Emenalo probeert de bal aan de voet te houden. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe draait met de bal, schiet en ... Abana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Nwaneri rent richting de bal. Achebe onderschept slim de pass. Achebe speelt de bal door. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alegbe is nu in balbezit. Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe verovert de bal door een tackle van achteren. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Apam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Abacha onderschept slim de pass. Abacha passt de bal met de wreef. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Adepoju rent richting de bal. Adepoju geeft een hoge lob. Daar is Tyavkase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Shaaka geeft een hoge lob. Adepoju is nu in balbezit. Ogunbiyi begaat een overtreding. Ogunbiyi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Bursts 28%, SK UNITED 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smoking Bursts - SK UNITED 0:0

65e minuut.
Agbim is nu in balbezit. Abacha rent richting de bal. Met opzet legt Agbim zijn tegenspeler op de grond. Agbim krijgt een gele kaart. Abacha raakt geblesseerd tijdens het duel. Emenalo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ogunbiyi kopt de bal weg. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu schiet op doel. Abana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Bursts - SK UNITED 1:0

66e minuut.
Emenalo controleert de bal met de borst. Emenalo passt de bal zonder na te denken. Nwaneri heeft problemen om de bal te vangen. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alegbe met een sublieme pass. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu speelt de bal door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Bursts 43%, SK UNITED 57%.
Smoking Bursts - SK UNITED 1:0