Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kristal Castle Borno Ties
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Chukwunyere met een snelle inworp. Sodje is nu in balbezit. Sodje geeft de bal voor. Odegbami rent richting de bal. Odegbami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kristal Castle - Borno Ties 1:0

23e minuut.
Utaka met een snelle inworp. Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Odiah de bal. Odiah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sodje rent richting de bal. Ozuah is nu in balbezit. Sodje met een sublieme pass. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Adinachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Adinachukwu met een sublieme pass. Alegbe is nu in balbezit. Odiah is nu in balbezit. Odiah haalt uit met een fantastische trap. Ajide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh passt de bal met de wreef. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kristal Castle - Borno Ties 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kristal Castle 62%, Borno Ties 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kristal Castle - Borno Ties 1:1

51e minuut.
Omokoh passt de bal zonder na te denken. Njoku is nu in balbezit. Njoku speelt de bal door. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Omokoh geeft een hoge lob. Inworp. Baita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Igweokolo rent richting de bal. Igweokolo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chukwunyere controleert de bal met de borst. Chukwunyere geeft de bal voor. Ozuah is nu in balbezit. Ozuah draait met de bal, schiet en ... Ademola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kristal Castle - Borno Ties 2:1

77e minuut.
Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sodje passt de bal met de wreef. Omokoh rent richting de bal. Omokoh speelt de bal door. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nwoke speelt de bal door. Omokoh geeft een hoge lob. Daar is Chiedozie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kristal Castle 34%, Borno Ties 66%.
Kristal Castle - Borno Ties 2:1