Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vegeta fc Jigawa Stars
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Omoefe de bal onder controle te krijgen. Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh passt de bal met de wreef. Folorunsho is nu in balbezit. Folorunsho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Christopher is nu in balbezit. Onyeogu verovert de bal door een tackle van achteren. Anyamkegh is nu in balbezit. Folorunsho rent richting de bal. Folorunsho schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Christopher rent richting de bal. Onyeogu verovert de bal door een tackle van achteren. Onyeogu probeert naar een medespeler te passen. Folorunsho rent richting de bal. Folorunsho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Okoronkwo is nu in balbezit. Okoronkwo geeft de bal voor. Inworp. Okpara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anyamkegh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nworgu met een harde bal richting middenveld. Taiwo rent richting de bal. Ajaero maakt een afschuwelijke overtreding. Ajaero krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanna haalt uit met een fantastische trap. Fregene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vegeta fc - Jigawa Stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vegeta fc 43%, Jigawa Stars 57%.
Vegeta fc - Jigawa Stars 0:1

50e minuut.
Ikedia onderschept slim de pass. Ejide rent richting de bal. Ejide schiet op doel. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo geeft de bal voor. Fregene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vegeta fc - Jigawa Stars 0:2

51e minuut.
Ekhosuehi is nu in balbezit. Okunowo rent richting de bal. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Obianika geeft een lange en hoge pass. Okoronkwo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Folorunsho de bal onder controle te krijgen. Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vegeta fc - Jigawa Stars 1:2

76e minuut.
Okpara probeert naar een medespeler te passen. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho passt de bal in één keer door. Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Christopher rent richting de bal. Anyamkegh verovert de bal door een tackle van achteren. Anyamkegh passt de bal met de wreef. Folorunsho is nu in balbezit. Folorunsho schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vegeta fc 69%, Jigawa Stars 31%.
Vegeta fc - Jigawa Stars 1:2