Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoking Knights Cross-River Explosives
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Martins passt de bal met de wreef. Agunbiade is nu in balbezit. Onwuachi rent richting de bal. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Onyeogu passt de bal met de wreef. Olawaniyi is nu in balbezit. Igweonu begaat een overtreding. Igweonu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Martins probeert naar een medespeler te passen. Eguavoen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michael de bal. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo probeert naar een medespeler te passen. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ehiorobo passt de bal in één keer door. Martins is nu in balbezit. Martins speelt de bal door. Frimpong rent richting de bal. Frimpong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Knights - Cross-River Explosives 0:1

39e minuut.
Martins is nu in balbezit. Agunbiade is nu in balbezit. Martins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martins krijgt een gele kaart. Agunbiade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onwuachi met een snel genomen vrije trap. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi schiet op doel. Shola bokst de bal weg.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okereke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Onyeogu probeert de bal met de borst te controleren. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoking Knights - Cross-River Explosives 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Knights 41%, Cross-River Explosives 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smoking Knights - Cross-River Explosives 1:1

53e minuut.
Enyiaku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elejiko komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Igweonu is nu in balbezit. Nwoke verovert de bal door een tackle van achteren. Ehiorobo maakt een afschuwelijke overtreding. Ehiorobo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Okereke kopt de bal weg. Ehiorobo heeft problemen om de bal te vangen. Nwoke is nu in balbezit. Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olawaniyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nwoke is nu in balbezit. Ehiorobo verovert de bal door een tackle van achteren. Ehiorobo passt de bal zonder na te denken. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong schiet op doel. Adiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Aiyenugba heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiyenugba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martins kan de bal niet met de borst controleren. Martins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Knights - Cross-River Explosives 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Knights 55%, Cross-River Explosives 45%.
Smoking Knights - Cross-River Explosives 1:2