Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lionslayer FC Timi FC
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Omoefe geeft een hoge lob. Madu controleert de bal met de borst. Madu probeert naar een medespeler te passen. Ajaero rent richting de bal. Ajaero draait met de bal, schiet en ... Anyanwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Omoh krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Obafuso rent richting de bal. Babangida onderschept slim de pass. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu haalt uit met een fantastische trap. Egbo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lionslayer FC - Timi FC 0:1

27e minuut.
Omoefe probeert naar een medespeler te passen. Ajaero heeft problemen om de bal te vangen. Ajaero passt de bal in één keer door. Madu rent richting de bal. Madu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Keshi met een sublieme pass. Babangida speelt de bal door. Egbo is nu in balbezit. Madu verovert de bal door een tackle van achteren. Madu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lionslayer FC - Timi FC 0:2

38e minuut.
Eboh is nu in balbezit. Adebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adebola passt de bal in één keer door. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ajaero geeft de bal voor. Egbo rent richting de bal. Egbo geeft de bal voor. Osagie is nu in balbezit. Osagie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lionslayer FC 55%, Timi FC 45%.
Lionslayer FC - Timi FC 0:2

51e minuut.
Eboh onderschept slim de pass. Eboh probeert naar een medespeler te passen. Akwuegbu is nu in balbezit. Osagie is nu in balbezit. Osagie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lionslayer FC - Timi FC 1:2

56e minuut.
Offor met een harde bal richting middenveld. Aminu kopt de bal weg. Obafuso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madu rent richting de bal. Madu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lionslayer FC - Timi FC 1:3

63e minuut.
Omoh rent richting de bal. Omoh passt de bal met de wreef. Sunday heeft problemen om de bal te vangen. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday met een sublieme pass. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Aminu speelt de bal door. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu geeft de bal voor. Ajaero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ezenwa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lionslayer FC 47%, Timi FC 53%.
Lionslayer FC - Timi FC 1:3