Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paragon FC Chelmsford Fc
433 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Isah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliseh rent richting de bal. Oliseh geeft een hoge lob. Yekini is nu in balbezit. Yekini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Oliseh rent richting de bal. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh onderschept slim de pass. Oliseh geeft een lange en hoge pass. Yekini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yekini probeert naar een medespeler te passen. Uzoma speelt de bal door. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh haalt uit met een fantastische trap. Monye werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yekini rent richting de bal. Yekini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Edusei met de inworp. Uzoma rent richting de bal. Uzoma met een sublieme pass. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paragon FC - Chelmsford Fc 1:0

29e minuut.
Siasia passt de bal zonder na te denken. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma speelt de bal door. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paragon FC - Chelmsford Fc 2:0

38e minuut.
Uzoma verovert de bal door een tackle van achteren. Uzoma passt de bal in één keer door. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paragon FC - Chelmsford Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paragon FC 45%, Chelmsford Fc 55%.
Paragon FC - Chelmsford Fc 3:0

54e minuut.
Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe speelt de bal door. Emigo rent richting de bal. Emigo haalt uit met een fantastische trap. Otegheri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Shuaibu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ilodigwe de bal onder controle te krijgen. Siasia rent richting de bal. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paragon FC - Chelmsford Fc 4:0

58e minuut.
Uzoma is nu in balbezit. Aghahowa onderschept slim de pass. Yekini is nu in balbezit. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Emigo passt de bal zonder na te denken. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo rent richting de bal. Emigo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paragon FC 40%, Chelmsford Fc 60%.
Paragon FC - Chelmsford Fc 4:0