Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
all methods Paragon FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Olofinjana heeft problemen om de bal te vangen. Aghahowa rent richting de bal. Olofinjana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olofinjana krijgt een gele kaart. Aghahowa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siasia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Oliseh verovert de bal door een tackle van achteren. Oliseh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yekini de bal. Yekini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu met een sublieme pass. Sylvester is nu in balbezit. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa schiet op doel. Otegheri bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Met opzet legt Oliseh zijn tegenspeler op de grond. Nwordu raakt geblesseerd tijdens het duel. Nwordu met een snel genomen vrije trap. Ogbodo heeft problemen om de bal te vangen. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Siasia is nu in balbezit. Oliseh rent richting de bal. Oliseh passt de bal in één keer door. Yekini is nu in balbezit. Yekini schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Oliseh probeert naar een medespeler te passen. Uzoma rent richting de bal. Uzoma passt de bal zonder na te denken. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini haalt uit met een fantastische trap. Frimpong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
all methods - Paragon FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all methods 55%, Paragon FC 45%.
all methods - Paragon FC 0:1

56e minuut.
Ihebulu met een sublieme pass. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana speelt de bal door. Sylvester rent richting de bal. Sylvester haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
all methods - Paragon FC 1:1

61e minuut.
Odemwingie passt de bal met de wreef. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester passt de bal zonder na te denken. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oliseh met een sublieme pass. Offor rent richting de bal. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
all methods - Paragon FC 1:2

83e minuut.
Yekini is nu in balbezit. Yekini passt de bal in één keer door. Daar is Uzoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzoma draait met de bal, schiet en ... Ogungbure probeert de bal aan de voet te houden. Frimpong bokst de bal weg.

86e minuut.
Ogbodudu probeert de bal aan de voet te houden. Nwordu is nu in balbezit. Siasia probeert naar een medespeler te passen. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Offor is nu in balbezit. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Oliseh rent richting de bal. Oliseh schiet op doel. Frimpong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
all methods - Paragon FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all methods 54%, Paragon FC 46%.
all methods - Paragon FC 1:3