Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Hobbits Oladipupo
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Anikputa is nu in balbezit. Baruwa is nu in balbezit. Kanu rent richting de bal. Anikputa onderschept slim de pass. Anikputa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adamu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gona de bal. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Temile is nu in balbezit. Rufai probeert naar een medespeler te passen. Temile rent richting de bal. Temile haalt uit met een fantastische trap. Kaku bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ihebulu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai passt de bal met de wreef. Temile is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Oladipupo 0:1

21e minuut.
Anikputa heeft problemen om de bal te vangen. Kanu rent richting de bal. Anikputa verovert de bal door een tackle van achteren. Anikputa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bobolayefa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Hobbits - Oladipupo 1:1

25e minuut.
Kanu probeert de bal aan de voet te houden. Baruwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruwa speelt de bal door. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Oladipupo 2:1

32e minuut.
Akabuogu geeft een lange en hoge pass. Kelechi probeert naar een medespeler te passen. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Oladipupo 3:1

35e minuut.
Kelechi is nu in balbezit. Okoye onderschept slim de pass. Okoye met een sublieme pass. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Hobbits 65%, Oladipupo 35%.
Glorious Hobbits - Oladipupo 3:1

46e minuut.
Temile is nu in balbezit. Baruwa onderschept slim de pass. Baruwa passt de bal zonder na te denken. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa draait met de bal, schiet en ... Ishiaku bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Famewo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ihebulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pascal geeft een lange en hoge pass. John probeert naar een medespeler te passen. Kanu rent richting de bal. Gona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamu met de inworp. Baruwa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Akabuogu geeft een hoge lob. Olawaniyi kopt de bal weg. Ebiede met een sublieme pass. Okoye is nu in balbezit. Okoye draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Hobbits 46%, Oladipupo 54%.
Glorious Hobbits - Oladipupo 3:1