Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazon United Zamfara Eagles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Monye geeft een hoge lob. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Agali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ayegbeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayegbeni speelt de bal door. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ayegbeni rent richting de bal. George verovert de bal door een tackle van achteren. George speelt de bal door. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Ayegbeni is nu in balbezit. Nwanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanu probeert naar een medespeler te passen. George heeft problemen om de bal te vangen. George haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Zamfara Eagles 1:0

39e minuut.
Monye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obiorah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 49%, Zamfara Eagles 51%.
Amazon United - Zamfara Eagles 1:0

55e minuut.
Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare geeft de bal voor. Esin heeft problemen om de bal te vangen. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ajuwa speelt de bal door. Ayegbeni kopt de bal weg. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amazon United - Zamfara Eagles 1:1

65e minuut.
Obiorah passt de bal met de wreef. Odiye is nu in balbezit. Odiye met een sublieme pass. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Zamfara Eagles 2:1

77e minuut.
Ayegbeni probeert naar een medespeler te passen. Obiorah speelt de bal door. Daar is Ovie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amazon United - Zamfara Eagles 2:2

89e minuut.
Ayegbeni passt de bal zonder na te denken. Salahudeen is nu in balbezit. Akinsehinde rent richting de bal. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen haalt uit met een fantastische trap. Ajuwa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 48%, Zamfara Eagles 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amazon United - Zamfara Eagles 2:2