Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixel FC Lord Richie fc
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Daar is Okoronkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoronkwo passt de bal met de wreef. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke rent richting de bal. Osueke draait met de bal, schiet en ... Okpara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Lord Richie fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixel FC 31%, Lord Richie fc 69%.
Pixel FC - Lord Richie fc 0:1

59e minuut.
Imagbudu geeft een hoge lob. Inworp. Enyiaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agbim is nu in balbezit. Agbim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor geeft een hoge lob. Osueke is nu in balbezit. Osueke haalt uit met een fantastische trap. Onwuzuruike probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Osueke geeft een hoge lob. Onwuzuruike geeft een hoge lob. Okoro kopt de bal weg. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Olabiyi probeert naar een medespeler te passen. Okoro rent richting de bal. Okoro passt de bal zonder na te denken. Agbim bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim haalt uit met een fantastische trap. Madu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pixel FC - Lord Richie fc 1:1

87e minuut.
Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osueke geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixel FC 46%, Lord Richie fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pixel FC - Lord Richie fc 1:1