Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Kings Pixel FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chukwunyere rent richting de bal. Chukwunyere passt de bal zonder na te denken. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bale is nu in balbezit. Bale haalt uit met een fantastische trap. Ogbeche probeert de bal aan de voet te houden. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chukwunyere is nu in balbezit. Irozuru verovert de bal door een tackle van achteren. Irozuru probeert naar een medespeler te passen. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi schiet op doel. Okpara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Okunowo rent richting de bal. Agbim onderschept slim de pass. Agbim passt de bal zonder na te denken. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Odegbami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Odegbami met een sublieme pass. Okpara kopt de bal weg. Odiah heeft problemen om de bal te vangen. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Odegbami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Pixel FC 0:1

25e minuut.
Okunowo geeft een lange en hoge pass. Okpara kopt de bal weg. Obiorah heeft problemen om de bal te vangen. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim verovert de bal door een tackle van achteren. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim onderschept slim de pass. Agbim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Pixel FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Kings 57%, Pixel FC 43%.
Delta Kings - Pixel FC 0:2

57e minuut.
Okpara onderschept slim de pass. Okpara speelt de bal door. Okoro is nu in balbezit. Agbim rent richting de bal. Agbim schiet op doel. Odegbami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Irozuru met de inworp. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale rent richting de bal. Bale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Okpara rent richting de bal. Okpara geeft een hoge lob. Owubokiri is nu in balbezit. Enyiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Pixel FC 0:3

90e minuut.
Iyenemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okpara is nu in balbezit. Bale rent richting de bal. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Pixel FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Kings 63%, Pixel FC 37%.
Delta Kings - Pixel FC 1:3