Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citadel FC Akobo Ibadan Ondo Flamingoes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Ikeagu verovert de bal door een tackle van achteren. Ikeagu geeft de bal voor. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citadel FC Akobo Ibadan - Ondo Flamingoes 0:1

8e minuut.
Omolade rent richting de bal. Aghahowa onderschept slim de pass. Aghahowa passt de bal zonder na te denken. Agali is nu in balbezit. Agali haalt uit met een fantastische trap. Madu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Omolade probeert naar een medespeler te passen. Isah is nu in balbezit. Shittu verovert de bal door een tackle van achteren. Shittu heeft problemen om de bal te vangen. Shittu draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Omolade is nu in balbezit. Adepoju probeert naar een medespeler te passen. Shittu rent richting de bal. Shittu draait met de bal, schiet en ... Isah probeert de bal aan de voet te houden. Agoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Melkam is nu in balbezit. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu geeft een hoge lob. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Michael met een sublieme pass. Dosu is nu in balbezit. Adepoju met een sublieme pass. Shittu rent richting de bal. Shittu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Citadel FC Akobo Ibadan - Ondo Flamingoes 1:1

42e minuut.
Dosu geeft de bal voor. Inworp. Melkam met een snelle inworp. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citadel FC Akobo Ibadan - Ondo Flamingoes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citadel FC Akobo Ibadan 62%, Ondo Flamingoes 38%.
Citadel FC Akobo Ibadan - Ondo Flamingoes 2:1

49e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu geeft een hoge lob. Shittu is nu in balbezit. Shittu haalt uit met een fantastische trap. Isah kopt de bal weg. Agoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Isah rent richting de bal. Isah geeft een hoge lob. Aghahowa maakt een snoekduik en kopt de bal. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap. Madu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Citadel FC Akobo Ibadan - Ondo Flamingoes 2:2

78e minuut.
Klungelig pakt Michael de bal. Michael geeft een lange en hoge pass. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citadel FC Akobo Ibadan 50%, Ondo Flamingoes 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Citadel FC Akobo Ibadan - Ondo Flamingoes 2:2