Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokoto Lords tippy winning XI
Normal Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo rent richting de bal. Emigo passt de bal met de wreef. Amunike rent richting de bal. Amunike geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ijoh speelt de bal door. Amunike bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunike speelt de bal door. Sodje is nu in balbezit. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Eboh heeft problemen om de bal te vangen. Eboh passt de bal met de wreef. Daar is Enyeama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enyeama draait met de bal, schiet en ... Anyamkegh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Lords - tippy winning XI 0:1

30e minuut.
Ijoh passt de bal met de wreef. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje passt de bal in één keer door. Ude rent richting de bal. Ude haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Lords 30%, tippy winning XI 70%.
Sokoto Lords - tippy winning XI 0:1

53e minuut.
Adeshina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ugali met een snelle inworp. Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Lords - tippy winning XI 0:2

56e minuut.
Okunowo is nu in balbezit. Okunowo geeft de bal voor. Ijoh heeft problemen om de bal te vangen. Sodje is nu in balbezit. Sodje draait met de bal, schiet en ... Ajao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ijoh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adeshina de bal. Ugali speelt de bal door. Eboh rent richting de bal. Eboh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Emigo onderschept slim de pass. Emigo geeft een lange en hoge pass. Omokoh kopt de bal weg. Enyeama is nu in balbezit. Enyeama schiet op doel. Anyamkegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Lords 49%, tippy winning XI 51%.
Sokoto Lords - tippy winning XI 0:2