Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Connection City stars fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


36e minuut.
Melkam met een sublieme pass. Baita rent richting de bal. Baita probeert naar een medespeler te passen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Connection - City stars fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Connection 48%, City stars fc 52%.
Ogun Connection - City stars fc 0:1

51e minuut.
Melkam passt de bal in één keer door. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi speelt de bal door. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kala Otaji trapt de bal weg. Fasindo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okafor de bal onder controle te krijgen. Ebiede rent richting de bal. Ebiede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Okon onderschept slim de pass. Okon geeft de bal voor. Oghene controleert de bal met de borst. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap. Ogbodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Okon rent richting de bal. Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele speelt de bal door. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Connection - City stars fc 0:2

88e minuut.
Afolabi passt de bal met de wreef. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu geeft een hoge lob. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Connection - City stars fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Connection 58%, City stars fc 42%.
Ogun Connection - City stars fc 0:3