Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Brothers Fc Union Berlin
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Yobo geeft de bal voor. Baita kopt de bal weg. Klungelig pakt Mbong de bal. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo geeft de bal voor. Dombraye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ekhosuehi passt de bal in één keer door. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alegbe. Alegbe krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ugali krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Odemwingie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwanna rent richting de bal. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade onderschept slim de pass. Ugbade met een sublieme pass. Ajuwa is nu in balbezit. Ajuwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Baita heeft problemen om de bal te vangen. West is nu in balbezit. Ekhosuehi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! West is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ugbade zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dombraye probeert wanhopig de bal te grijpen. Dombraye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Yobo geeft een lange en hoge pass. Alegbe rent richting de bal. Yobo rent richting de bal. Alegbe verovert de bal door een tackle van achteren. Alegbe geeft een lange en hoge pass. Achebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ajuwa probeert de bal met de borst te controleren. Yekini geeft een lange en hoge pass. Yobo is nu in balbezit. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Odemwingie de bal onder controle te krijgen. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Brothers Fc 52%, Union Berlin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Brothers Fc - Union Berlin 0:0

69e minuut.
Eromoigbe verovert de bal door een tackle van achteren. Udi verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanna heeft problemen om de bal te vangen. Udi rent richting de bal. Udi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Baita de bal. West is nu in balbezit. Baita onderschept slim de pass. Ugbade rent richting de bal. Ugbade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Brothers Fc 51%, Union Berlin 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Brothers Fc - Union Berlin 0:0