Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ander boys Ajakaye boys
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Olugbodi is nu in balbezit. Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro met een sublieme pass. Ndah is nu in balbezit. Ndah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Umukoro met een sublieme pass. Isibor rent richting de bal. Isibor geeft een hoge lob. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ander boys - Ajakaye boys 0:1

21e minuut.
Okala met een harde bal richting middenveld. Akinsehinde kopt de bal weg. Klungelig pakt Mohammed de bal. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. Okala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Agbonavbare kopt de bal weg. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde speelt de bal door. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Akinsehinde rent richting de bal. Ikeagu onderschept slim de pass. Ikeagu passt de bal zonder na te denken. Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nnaji onderschept slim de pass. Agbonavbare onderschept slim de pass. Agbonavbare passt de bal zonder na te denken. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ikeagu passt de bal zonder na te denken. Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah probeert naar een medespeler te passen. Akinbiyi rent richting de bal. Akinbiyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Umukoro rent richting de bal. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu passt de bal met de wreef. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiyenugba met een snelle inworp. Akinsehinde met een sublieme pass. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ander boys 50%, Ajakaye boys 50%.
ander boys - Ajakaye boys 0:1

54e minuut.
Obiekwu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Akinbiyi de bal onder controle te krijgen. Nnaji speelt de bal door. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Okala met een harde bal richting middenveld. Akinsehinde heeft problemen om de bal te vangen. Olugbodi rent richting de bal. Olugbodi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ander boys 58%, Ajakaye boys 42%.
ander boys - Ajakaye boys 0:1