Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ikeogu Alade Fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Adepoju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor speelt de bal door. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Adebola rent richting de bal. Adebola speelt de bal door. Ozuah rent richting de bal. Ozuah schiet op doel. Omoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ejide is nu in balbezit. Ejide geeft een lange en hoge pass. Obianika met een sublieme pass. Ejide is nu in balbezit. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Omoh trapt de bal weg. Okemiri kopt de bal weg. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dosu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ugbade geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ndah met de inworp. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ikeogu - Alade Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ikeogu 38%, Alade Fc 62%.
Fc Ikeogu - Alade Fc 0:1

52e minuut.
Ezeji passt de bal met de wreef. Ozuah is nu in balbezit. Ezeugo onderschept slim de pass. Ejide onderschept slim de pass. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ikeogu - Alade Fc 1:1

66e minuut.
Ugbade passt de bal met de wreef. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho passt de bal zonder na te denken. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ikeogu - Alade Fc 2:1

85e minuut.
Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor geeft de bal voor. Daar is Ilodigwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ikeogu 47%, Alade Fc 53%.
Fc Ikeogu - Alade Fc 2:1