Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okikiola CF Fat Cats
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Isah geeft een lange en hoge pass. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia met een sublieme pass. Offor rent richting de bal. Offor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okikiola CF - Fat Cats 0:1

4e minuut.
Siasia met een snelle inworp. Egbo rent richting de bal. Egbo passt de bal in één keer door. Abbey rent richting de bal. Offor verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Adinachukwu speelt de bal door. Stephen rent richting de bal. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Okikiola CF - Fat Cats 1:1

21e minuut.
Obianika geeft een hoge lob. Odiah heeft problemen om de bal te vangen. Odiah speelt de bal door. Offor rent richting de bal. Offor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Adinachukwu met een sublieme pass. Dosu is nu in balbezit. Dosu passt de bal met de wreef. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Agunbiade passt de bal zonder na te denken. Offor rent richting de bal. Egbo rent richting de bal. Offor rent richting de bal. Offor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okikiola CF 67%, Fat Cats 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Okikiola CF - Fat Cats 1:1

50e minuut.
Obianika onderschept slim de pass. Obianika geeft een hoge lob. Olugbodi rent richting de bal. Olugbodi draait met de bal, schiet en ... Offor probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu geeft de bal voor. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okikiola CF - Fat Cats 2:1

60e minuut.
Olugbodi rent richting de bal. Olugbodi met een sublieme pass. Adinachukwu rent richting de bal. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Salahudeen passt de bal zonder na te denken. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah speelt de bal door. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okikiola CF 58%, Fat Cats 42%.
Okikiola CF - Fat Cats 2:1