Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Galaxy FC DA ONYX FOOTBALL ACADEMY
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iyodo. Iyodo krijgt een gele kaart. Bale wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Nwaneri rent richting de bal. Dosu verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju is nu in balbezit. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Galaxy FC - DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 1:0

27e minuut.
Fatusi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Udeze met een snelle inworp. Iyodo rent richting de bal. Iyodo geeft een hoge lob. Sule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shittu heeft problemen om de bal te vangen. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule schiet op doel. Sule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Galaxy FC - DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 1:1

35e minuut.
Udeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale probeert naar een medespeler te passen. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bale met een snelle inworp. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka passt de bal met de wreef. Osim is nu in balbezit. Osim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Galaxy FC 51%, DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Galaxy FC - DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 1:1

50e minuut.
Iyodo probeert naar een medespeler te passen. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu passt de bal in één keer door. Dosu rent richting de bal. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Shola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Irozuru de bal. Irozuru probeert naar een medespeler te passen. Osim rent richting de bal. Osim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Udeze geeft een lange en hoge pass. Sule met een sublieme pass. Klungelig pakt Irozuru de bal. Iyodo rent richting de bal. Iyodo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Onyedika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irozuru is nu in balbezit. Iyodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irozuru roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Irozuru kan niet meer verder spelen. Datoru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Galaxy FC 46%, DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Galaxy FC - DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 1:1