Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaduna Bursts Ansecutive football team
Normal Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Omoh verovert de bal door een tackle van achteren. Omoh passt de bal in één keer door. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo onderschept slim de pass. Zeigbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh onderschept slim de pass. Omoh passt de bal in één keer door. Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Ekoku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Ansecutive football team 1:0

29e minuut.
Musa met een sublieme pass. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke passt de bal zonder na te denken. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Ansecutive football team 2:0

35e minuut.
Zeigbo is nu in balbezit. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeigbo. Dozie moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dozie kan niet meer verder spelen. Ojo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Zeigbo heeft problemen om de bal te vangen. Zeigbo met een sublieme pass. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi onderschept slim de pass. Keshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Ansecutive football team 2:1

43e minuut.
Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam met een sublieme pass. Musa rent richting de bal. Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ojo verovert de bal door een tackle van achteren. Zeigbo rent richting de bal. Ojo maakt een afschuwelijke overtreding. Ojo krijgt een gele kaart. Zeigbo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zeigbo wilt de vrije trap nemen. Keshi maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Chukwunyere de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bursts 37%, Ansecutive football team 63%.
Kaduna Bursts - Ansecutive football team 2:1

48e minuut.
Zeigbo speelt de bal door. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam passt de bal met de wreef. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo onderschept slim de pass. Ojo passt de bal met de wreef. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku haalt uit met een fantastische trap. John verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Udi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apam controleert de bal met de borst. Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Omoh rent richting de bal. Omoh passt de bal in één keer door. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku onderschept slim de pass. Ekoku schiet op doel. John bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bursts 31%, Ansecutive football team 69%.
Kaduna Bursts - Ansecutive football team 2:1