Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 24
  • Stadion: Axis Fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1326
Axis Fc FC Jesima
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Enyeama trapt de bal weg van het doel. Babalade heeft problemen om de bal te vangen. Oghene met een sublieme pass. Oparaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Babalade probeert naar een medespeler te passen. Fasindo is nu in balbezit. Fasindo met een sublieme pass. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agbo met de inworp. Fasindo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Oghene is nu in balbezit. Oghene geeft de bal voor. Okafor heeft problemen om de bal te vangen. Okafor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axis Fc - FC Jesima 1:0

29e minuut.
Ademola geeft de bal voor. Agbo rent richting de bal. Agbo passt de bal zonder na te denken. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axis Fc 57%, FC Jesima 43%.
Axis Fc - FC Jesima 1:0

57e minuut.
Fasindo speelt de bal door. Iyodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyodo met een sublieme pass. Eboh rent richting de bal. Eboh haalt uit met een fantastische trap. Achebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lambert geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Eboh de bal onder controle te krijgen. Okafor speelt de bal door. Oparaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparaku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Lambert onderschept slim de pass. Lambert geeft een lange en hoge pass. Oghene kopt de bal weg. Daar is Oparaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oparaku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Datoru rent richting de bal. Fasindo verovert de bal door een tackle van achteren. Fasindo probeert naar een medespeler te passen. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap. Achebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Babalade speelt de bal door. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Axis Fc - FC Jesima 1:1

72e minuut.
Oghene probeert naar een medespeler te passen. Layeni rent richting de bal. Layeni probeert naar een medespeler te passen. Okafor is nu in balbezit. Okafor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Axis Fc - FC Jesima 2:1

77e minuut.
Obidimalor probeert naar een medespeler te passen. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo met een sublieme pass. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ademola speelt de bal door. Eboh probeert naar een medespeler te passen. Datoru speelt de bal door. Oghene rent richting de bal. Oghene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Babalade met een sublieme pass. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo speelt de bal door. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axis Fc 54%, FC Jesima 46%.
Axis Fc - FC Jesima 2:1