Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moonlight Lords Abia Rays
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Enyiaku rent richting de bal. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Lords - Abia Rays 0:1

27e minuut.
Frimpong probeert de bal met de borst te controleren. Frimpong passt de bal zonder na te denken. Igwe rent richting de bal. Anumnu onderschept slim de pass. Anumnu draait met de bal, schiet en ... Agunbiade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Agunbiade trapt de bal weg. Olufemi heeft problemen om de bal te vangen. Oghene met een sublieme pass. Anumnu rent richting de bal. Anumnu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Abana geeft een lange en hoge pass. Oretan geeft een lange en hoge pass. Daar is Sylvester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enyiaku rent richting de bal. Enyiaku draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Lords - Abia Rays 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moonlight Lords 47%, Abia Rays 53%.
Moonlight Lords - Abia Rays 0:2

54e minuut.
Abana is nu in balbezit. Olufemi rent richting de bal. Olufemi passt de bal zonder na te denken. Enyiaku rent richting de bal. Enyiaku schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Abana passt de bal zonder na te denken. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi passt de bal in één keer door. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku schiet op doel. Oruma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ohaegbu geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Fatusi trapt de bal weg van het doel. Ohaegbu rent richting de bal. Ohaegbu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Obafuso passt de bal in één keer door. Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi passt de bal met de wreef. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Lords - Abia Rays 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moonlight Lords 39%, Abia Rays 61%.
Moonlight Lords - Abia Rays 0:3