Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Galaxy FC Anyama FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Anonam passt de bal zonder na te denken. Obisesan rent richting de bal. Irozuru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irozuru krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Akwuegbu de bal. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ademola de bal. Ademola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Teberen is nu in balbezit. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu passt de bal met de wreef. Anonam is nu in balbezit. Anonam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Galaxy FC - Anyama FC 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ikeagu met de inworp. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Akwuegbu met een sublieme pass. Anonam rent richting de bal. Sodje rent richting de bal. Anonam verovert de bal door een tackle van achteren. Anonam haalt uit met een fantastische trap. Adigun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Irozuru passt de bal met de wreef. Obiorah is nu in balbezit. Andre rent richting de bal. Obiorah verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah schiet op doel. Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Obiorah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anonam verovert de bal door een tackle van achteren. Anonam passt de bal zonder na te denken. Ademola is nu in balbezit. Ademola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Galaxy FC 45%, Anyama FC 55%.
AC Galaxy FC - Anyama FC 0:1

50e minuut.
Irozuru rent richting de bal. Anonam onderschept slim de pass. Anonam passt de bal met de wreef. Obisesan rent richting de bal. Obisesan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Galaxy FC 41%, Anyama FC 59%.
AC Galaxy FC - Anyama FC 0:1