Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayelsa Rays Adolphus FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ohenhen verovert de bal door een tackle van achteren. Ohenhen geeft een hoge lob. Chibueze rent richting de bal. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu draait met de bal, schiet en ... Nwanna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayelsa Rays - Adolphus FC 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Frimpong de bal. Ifejiagwa is nu in balbezit. Ifejiagwa passt de bal in één keer door. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Adinachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Adinachukwu speelt de bal door. Chibueze is nu in balbezit. Oliha onderschept slim de pass. Oliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayelsa Rays - Adolphus FC 1:1

35e minuut.
Osim trapt de bal weg. Obinna kopt de bal weg. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa haalt uit met een fantastische trap. Nwanna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu passt de bal met de wreef. Adinachukwu probeert naar een medespeler te passen. Oliha is nu in balbezit. Oliha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ifejiagwa speelt de bal door. Udi is nu in balbezit. Kanu onderschept slim de pass. Kanu schiet op doel. Nwanna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayelsa Rays - Adolphus FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayelsa Rays 54%, Adolphus FC 46%.
Bayelsa Rays - Adolphus FC 1:2

47e minuut.
Ifejiagwa met een sublieme pass. Klungelig pakt Ohenhen de bal. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha verovert de bal door een tackle van achteren. Oliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayelsa Rays - Adolphus FC 2:2

67e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa draait met de bal, schiet en ... Udi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nwanna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayelsa Rays - Adolphus FC 2:3

81e minuut.
Adinachukwu rent richting de bal. Oliha is nu in balbezit. Adinachukwu rent richting de bal. Oliha rent richting de bal. Oliha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayelsa Rays 43%, Adolphus FC 57%.
Bayelsa Rays - Adolphus FC 2:3