Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Hunters zinopara FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
George verovert de bal door een tackle van achteren. Anikputa is nu in balbezit. George rent richting de bal. George schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - zinopara FC 1:0

14e minuut.
Sylvester geeft de bal voor. Doda controleert de bal met de borst. Ojirika probeert naar een medespeler te passen. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raging Hunters - zinopara FC 1:1

16e minuut.
Obianika speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obafemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojirika rent richting de bal. Ojirika geeft de bal voor. Osagie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yekini rent richting de bal. Yekini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - zinopara FC 1:2

42e minuut.
Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku met een sublieme pass. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini onderschept slim de pass. Yekini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa verovert de bal door een tackle van achteren. Anikputa met een sublieme pass. Klungelig pakt George de bal. George haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 48%, zinopara FC 52%.
Raging Hunters - zinopara FC 1:2

62e minuut.
Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo speelt de bal door. Ojirika speelt de bal door. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Enyiaku onderschept slim de pass. Enyiaku geeft de bal voor. Okocha probeert naar een medespeler te passen. Ekwueme rent richting de bal. Ekwueme geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fatusi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enyiaku met de inworp. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre geeft de bal voor. Osagie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Yekini onderschept slim de pass. Yekini probeert naar een medespeler te passen. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika geeft de bal voor. Daar is Ukohu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - zinopara FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 49%, zinopara FC 51%.
Raging Hunters - zinopara FC 1:3