Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivers Fighters Jigawa Bullets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh rent richting de bal. Kelechi verovert de bal door een tackle van achteren. Kelechi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ayorinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje verovert de bal door een tackle van achteren. Semitoje schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ikpeba de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Anosike is nu in balbezit. Anosike passt de bal in één keer door. Sodje is nu in balbezit. Anosike rent richting de bal. Anosike haalt uit met een fantastische trap. Monye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sodje met een sublieme pass. Kelechi rent richting de bal. Babalade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babalade krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ikpeba geeft een hoge lob. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina geeft een lange en hoge pass. Semitoje rent richting de bal. Semitoje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Fighters 46%, Jigawa Bullets 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rivers Fighters - Jigawa Bullets 0:0

47e minuut.
Sodje rent richting de bal. Omagufi verovert de bal door een tackle van achteren. Omagufi probeert naar een medespeler te passen. Anosike is nu in balbezit. Anosike schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Fighters - Jigawa Bullets 1:0

50e minuut.
Obafuso speelt de bal door. Anosike kan de bal niet met de borst controleren. Sodje rent richting de bal. Anosike verovert de bal door een tackle van achteren. Anosike schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Babalade geeft de bal voor. Adeshina kopt de bal weg. Obafuso probeert de bal aan de voet te houden. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Adeshina speelt de bal door. Klungelig pakt Semitoje de bal. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje onderschept slim de pass. Semitoje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Omagufi de bal onder controle te krijgen. Anosike kopt de bal weg. Adeshina probeert de bal aan de voet te houden. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Anosike probeert naar een medespeler te passen. Omagufi is nu in balbezit. Obafuso is nu in balbezit. Omagufi onderschept slim de pass. Omagufi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Fighters 29%, Jigawa Bullets 71%.
Rivers Fighters - Jigawa Bullets 1:0