Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwara Stars Crazy Bursts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Anonam is nu in balbezit. Ezenwa verovert de bal door een tackle van achteren. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke verovert de bal door een tackle van achteren. Okeke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi geeft de bal voor. Iyodo kopt de bal weg. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Stars - Crazy Bursts 1:0

16e minuut.
Daar is Uzoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloenyosi verovert de bal door een tackle van achteren. Iloenyosi probeert naar een medespeler te passen. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Stars - Crazy Bursts 2:0

30e minuut.
Anonam is nu in balbezit. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anonam krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Tawose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzoma is nu in balbezit. Uzoma met een sublieme pass. Baita is nu in balbezit. Baita schiet op doel. Okoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Anikputa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Stars - Crazy Bursts 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Stars 41%, Crazy Bursts 59%.
Kwara Stars - Crazy Bursts 2:1

51e minuut.
Anonam rent richting de bal. Anonam speelt de bal door. Iloenyosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baita is nu in balbezit. Baita draait met de bal, schiet en ... Okoye bokst de bal weg.

53e minuut.
Anonam passt de bal zonder na te denken. Stephen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bankole de bal. Baita is nu in balbezit. Baita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stephen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anonam rent richting de bal. Anonam probeert naar een medespeler te passen. Baita is nu in balbezit. Baita draait met de bal, schiet en ... Okoye bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kwara Stars - Crazy Bursts 2:2

74e minuut.
Olufemi rent richting de bal. Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Okon passt de bal zonder na te denken. Okeke is nu in balbezit. Okeke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iyodo is nu in balbezit. Uzoma verovert de bal door een tackle van achteren. Uzoma met een sublieme pass. Baita rent richting de bal. Baita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Anonam speelt de bal door. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen geeft een lange en hoge pass. Iyodo is nu in balbezit. Iyodo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Stars 46%, Crazy Bursts 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwara Stars - Crazy Bursts 2:2