Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
young citizens medile fc
433 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Mohammed passt de bal zonder na te denken. Datoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri begaat een overtreding. Nwaneri krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Dozie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eviparker is nu in balbezit. Olofinjana verovert de bal door een tackle van achteren. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nwaneri rent richting de bal. Nwaneri haalt uit met een fantastische trap. Eromoigbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
young citizens - medile fc 0:1

45e minuut.
Ukohu geeft de bal voor. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye passt de bal zonder na te denken. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young citizens 47%, medile fc 53%.
young citizens - medile fc 0:1

54e minuut.
Keshi rent richting de bal. Ukohu is nu in balbezit. Ukohu speelt de bal door. Klungelig pakt Olofinjana de bal. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi onderschept slim de pass. Ukohu met een sublieme pass. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
young citizens - medile fc 1:1

79e minuut.
Adeshina schiet op doel. Okereke met een sublieme pass. Okoye kopt de bal weg. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okereke speelt de bal door. Mohammed kopt de bal weg. Daar is Adinachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adeshina rent richting de bal. Adeshina schiet op doel. Okereke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young citizens 33%, medile fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
young citizens - medile fc 1:1