Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melody Fc EMY7
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Anyamkegh speelt de bal door. Okechukwu rent richting de bal. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melody Fc - EMY7 1:0

13e minuut.
Ude passt de bal zonder na te denken. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Choji probeert naar een medespeler te passen. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Ezenwa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melody Fc - EMY7 1:1

19e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Ude rent richting de bal. Ude passt de bal met de wreef. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. Ezenwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu verovert de bal door een tackle van achteren. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu verovert de bal door een tackle van achteren. Onyeogu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Dozie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anyamkegh is nu in balbezit. Ebiede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebiede krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ahmed geeft een lange en hoge pass. Okechukwu rent richting de bal. Ogbeche rent richting de bal. Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melody Fc 55%, EMY7 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melody Fc - EMY7 1:1

57e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor geeft de bal voor. Aminu kopt de bal weg. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Melody Fc - EMY7 1:2

59e minuut.
Stephen passt de bal met de wreef. Daar is Aminu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aminu speelt de bal door. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ude passt de bal met de wreef. Stephen rent richting de bal. Stephen speelt de bal door. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melody Fc - EMY7 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melody Fc 50%, EMY7 50%.
Melody Fc - EMY7 1:3