Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durt FC E.A.M.
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
adequate Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Casmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogbodudu krijgt een gele kaart. Casmir raakt geblesseerd tijdens het duel. Casmir met een snel genomen vrije trap. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel. Ehiorobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ejide is nu in balbezit. Ejide passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lambert de bal. Egere is nu in balbezit. Egere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Akinsehinde onderschept slim de pass. Ejide speelt de bal door. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo schiet op doel. Salahudeen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dombraye is nu in balbezit. Olofinjana met een sublieme pass. Lambert is nu in balbezit. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Egere rent richting de bal. Ekwueme onderschept slim de pass. Ekwueme speelt de bal door. Okunowo rent richting de bal. Okunowo draait met de bal, schiet en ... Salahudeen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Uche passt de bal met de wreef. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo rent richting de bal. Okunowo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Durt FC - E.A.M. 1:0

40e minuut.
Daar is Egere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde passt de bal met de wreef. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Durt FC - E.A.M. 2:0

43e minuut.
Casmir rent richting de bal. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu met een sublieme pass. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durt FC 51%, E.A.M. 49%.
Durt FC - E.A.M. 2:0

48e minuut.
Dombraye is nu in balbezit. Ekwueme bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekwueme passt de bal zonder na te denken. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Durt FC - E.A.M. 3:0

56e minuut.
Klungelig pakt Egere de bal. Ekwueme rent richting de bal. Egere begaat een overtreding. Egere krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dombraye is nu in balbezit. Egere onderschept slim de pass. Dombraye rent richting de bal. Egere verovert de bal door een tackle van achteren. Egere draait met de bal, schiet en ... Ovie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Otiji rent richting de bal. Akinsehinde onderschept slim de pass. Akinsehinde speelt de bal door. Okunowo rent richting de bal. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ekwueme speelt de bal door. Okunowo is nu in balbezit. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo rent richting de bal. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ude speelt de bal door. Ekwueme is nu in balbezit. Ekwueme probeert naar een medespeler te passen. Okunowo rent richting de bal. Okunowo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere onderschept slim de pass. Egere probeert naar een medespeler te passen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel. Ovie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durt FC 42%, E.A.M. 58%.
Durt FC - E.A.M. 3:0