Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokoto Knights Rivers Lads
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Andre verovert de bal door een tackle van achteren. Andre draait met de bal, schiet en ... Obiorah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baruwa met een sublieme pass. Nwosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martins. Martins krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Keshi de bal. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre speelt de bal door. Nwosa rent richting de bal. Nwosa schiet op doel. Obiorah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Lawal is nu in balbezit. Andre verovert de bal door een tackle van achteren. Andre probeert naar een medespeler te passen. Nwosa rent richting de bal. Nwosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Akabuogu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aminu met een snelle inworp. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Andre rent richting de bal. Andre met een sublieme pass. Nwosa rent richting de bal. Nwosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obiorah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nwosa probeert naar een medespeler te passen. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre onderschept slim de pass. Andre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akabuogu de bal onder controle te krijgen. Paal!

32e minuut.
Obiorah trapt de bal weg. Keshi kopt de bal weg. Akanji kan de bal niet met de borst controleren. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Knights 65%, Rivers Lads 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokoto Knights - Rivers Lads 0:0

50e minuut.
Inworp. Okoronkwo met een snelle inworp. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi draait met de bal, schiet en ... Datoru kopt de bal weg. Aminu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu schiet op doel. Aminu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi speelt de bal door. Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ikpeba geeft een hoge lob. Okoronkwo rent richting de bal. Okoronkwo geeft een hoge lob. Ifejiagwa kopt de bal weg. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Martins onderschept slim de pass. Martins geeft de bal voor. Lawal heeft problemen om de bal te vangen. Andre rent richting de bal. Andre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Baruwa is nu in balbezit. Baruwa met een sublieme pass. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre rent richting de bal. Andre passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Keshi passt de bal in één keer door. Akanji rent richting de bal. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Nworgu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Knights - Rivers Lads 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Knights 48%, Rivers Lads 52%.
Sokoto Knights - Rivers Lads 1:0