Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concord Ramblers Gables FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mason rent richting de bal. Mason passt de bal zonder na te denken. Bould rent richting de bal. Summerhayes verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhayes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concord Ramblers - Gables FC 0:1

12e minuut.
Parsons is nu in balbezit. Parsons geeft een hoge lob. Bould probeert de bal aan de voet te houden. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bould met een sublieme pass. Bryant bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryant met een sublieme pass. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gibbs-White met een snelle inworp. Klungelig pakt Sansom de bal. Sansom met een sublieme pass. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mazur geeft een lange en hoge pass. Hackett rent richting de bal. Hackett met een sublieme pass. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap. Wilshere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sinton zal de hoekschop nemen. Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Hackett rent richting de bal. Hackett haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord Ramblers 54%, Gables FC 46%.
Concord Ramblers - Gables FC 0:1

67e minuut.
Hughеs is nu in balbezit. Sinton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hughеs. Hughеs krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sinton onderschept slim de pass. Sinton geeft een lange en hoge pass. Sturrock rent richting de bal. Hackett verovert de bal door een tackle van achteren. Hackett haalt uit met een fantastische trap. Wilshere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord Ramblers 33%, Gables FC 67%.
Concord Ramblers - Gables FC 0:1