Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havant Dynamo Kfc Malá Lula
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Chopra speelt de bal door. Gibson rent richting de bal. Gibson passt de bal in één keer door. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley haalt uit met een fantastische trap. Tickle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Dynamo - Kfc Malá Lula 0:1

11e minuut.
Ripley is nu in balbezit. Ripley passt de bal met de wreef. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... Tickle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Small onderschept slim de pass. Small geeft de bal voor. Inworp. Stringer met een snelle inworp. Chopra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zee bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe onderschept slim de pass. Withe geeft een lange en hoge pass. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Dynamo - Kfc Malá Lula 0:2

28e minuut.
Redknapp rent richting de bal. Patel rent richting de bal. Redknapp verovert de bal door een tackle van achteren. Redknapp schiet op doel. Esse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Dynamo - Kfc Malá Lula 1:2

35e minuut.
Gibson speelt de bal door. Ripley is nu in balbezit. Bellingham is nu in balbezit. Ripley onderschept slim de pass. Ripley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dibble probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gibson onderschept slim de pass. Gibson speelt de bal door. Ripley is nu in balbezit. Ripley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Dynamo - Kfc Malá Lula 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Dynamo 59%, Kfc Malá Lula 41%.
Havant Dynamo - Kfc Malá Lula 1:3

69e minuut.
Howson onderschept slim de pass. Howson speelt de bal door. Cottee rent richting de bal. Cottee geeft de bal voor. Redknapp krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gibson onderschept slim de pass. Gibson met een sublieme pass. Ripley is nu in balbezit. Gibson is nu in balbezit. Gibson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Dynamo 47%, Kfc Malá Lula 53%.
Havant Dynamo - Kfc Malá Lula 1:3