Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coalville London Aldridge FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Best speelt de bal door. Warren is nu in balbezit. Warren geeft een lange en hoge pass. Hackett rent richting de bal. Hackett draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Nash met een sublieme pass. Carr is nu in balbezit. Best onderschept slim de pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gascoignе geeft een hoge lob. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr rent richting de bal. Carr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cartwright verovert de bal door een tackle van achteren. Million is nu in balbezit. Cartwright rent richting de bal. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville London 40%, Aldridge FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coalville London - Aldridge FC 0:0

62e minuut.
Dewsbury-Hall geeft een hoge lob. Million bereikt de bal nog maar net als eerste. Million met een sublieme pass. Hackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackett haalt uit met een fantastische trap. Tremble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Best verovert de bal door een tackle van achteren. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas is nu in balbezit. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Warren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silva komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Carr rent richting de bal. Carr haalt uit met een fantastische trap. Dewsbury-Hall probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gascoignе neemt de hoekschop. Gregory verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carr is nu in balbezit. Carr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coalville London - Aldridge FC 1:0

78e minuut.
Dewsbury-Hall geeft een lange en hoge pass. Cartwright bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartwright geeft een hoge lob. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jerome passt de bal met de wreef. Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Warren geeft een lange en hoge pass. Carr rent richting de bal. Carr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coalville London - Aldridge FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville London 39%, Aldridge FC 61%.
Coalville London - Aldridge FC 2:0