Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tettenhall Town Telford Devils
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Sawyer passt de bal met de wreef. Hislop heeft problemen om de bal te vangen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop onderschept slim de pass. Hislop geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Sawyer heeft problemen om de bal te vangen. Curtis is nu in balbezit. Curtis schiet op doel. Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Milner onderschept slim de pass. McAllister is nu in balbezit. McAllister passt de bal zonder na te denken. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tettenhall Town 47%, Telford Devils 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tettenhall Town - Telford Devils 0:0

48e minuut.
Bruce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Healy is nu in balbezit. Healy passt de bal zonder na te denken. Bruce rent richting de bal. Bruce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tettenhall Town - Telford Devils 0:1

63e minuut.
Duff met een snelle inworp. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister passt de bal in één keer door. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tettenhall Town - Telford Devils 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tettenhall Town 42%, Telford Devils 58%.
Tettenhall Town - Telford Devils 0:2