Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula Balompie Ramos FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson met een sublieme pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Schоles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie - Ramos FC 0:1

11e minuut.
Perry haalt uit met een fantastische trap. Walker heeft problemen om de bal te vangen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel. Schоles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie - Ramos FC 0:2

13e minuut.
Carbone kopt de bal weg. Klungelig pakt Perry de bal. Bassett bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry onderschept slim de pass. Perry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oliver geeft een hoge lob. Bassett rent richting de bal. Daar is Weaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weaver haalt uit met een fantastische trap. Dibble probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bassett geeft de bal voor. Oliver kopt de bal weg. Roberts rent richting de bal. Stringer rent richting de bal. Stringer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Thomson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliver is nu in balbezit. Oliver speelt de bal door. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Olise passt de bal met de wreef. Stringer rent richting de bal. Carbone begaat een overtreding. Carbone krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Perry de bal. Bassett bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie 57%, Ramos FC 43%.
Atletico Lula Balompie - Ramos FC 0:2

72e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson is nu in balbezit. Perry rent richting de bal. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Perry probeert naar een medespeler te passen. Thomson rent richting de bal. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie 54%, Ramos FC 46%.
Atletico Lula Balompie - Ramos FC 0:2