Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wingate Railwaymen Essex Thistle
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Doeltrap. Ashton met een harde bal richting middenveld. Fleck kopt de bal weg. Clough is nu in balbezit. Clough draait met de bal, schiet en ... Ashton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Railwaymen - Essex Thistle 0:1

36e minuut.
Inworp. Fowler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleck onderschept slim de pass. Wallace is nu in balbezit. Wallace geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Otto geeft de bal voor. Heskey is nu in balbezit. Heskey passt de bal zonder na te denken. Garnacho heeft problemen om de bal te vangen. Garnacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wingate Railwaymen - Essex Thistle 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Railwaymen 53%, Essex Thistle 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wingate Railwaymen - Essex Thistle 1:1

46e minuut.
Clough passt de bal met de wreef. Seedorf heeft problemen om de bal te vangen. Fleck is nu in balbezit. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Terry is nu in balbezit. Terry probeert naar een medespeler te passen. Clough bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough haalt uit met een fantastische trap. Ashton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Railwaymen - Essex Thistle 1:2

79e minuut.
Cullip heeft problemen om de bal te vangen. Fleck onderschept slim de pass. Fleck passt de bal met de wreef. Kinsella rent richting de bal. Kinsella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Terry is nu in balbezit. Terry probeert naar een medespeler te passen. Clough rent richting de bal. Clough schiet op doel. Russell probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Railwaymen 46%, Essex Thistle 54%.
Wingate Railwaymen - Essex Thistle 1:2