Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roxxon FC Mighty River FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Wetherall speelt de bal door. Knight is nu in balbezit. Knight met een sublieme pass. Davies is nu in balbezit. Davies schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Brock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniels onderschept slim de pass. Daniels geeft de bal voor. Ricе rent richting de bal. Ricе schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Son geeft een hoge lob. Pickford kopt de bal weg. Daar is Ramsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brock bereikt de bal nog maar net als eerste. Brock haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Slater trapt de bal weg van het doel. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Wells is nu in balbezit. Knight onderschept slim de pass. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roxxon FC - Mighty River FC 1:0

27e minuut.
Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Doyle rent richting de bal. Daniels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daniels krijgt een gele kaart. Doyle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pickford kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doyle passt de bal zonder na te denken. Daar is Brock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Brock verovert de bal door een tackle van achteren. Brock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roxxon FC 51%, Mighty River FC 49%.
Roxxon FC - Mighty River FC 1:0

52e minuut.
Grob geeft een hoge lob. Doyle kopt de bal weg. Klungelig pakt Daniels de bal. Brock rent richting de bal. Brock draait met de bal, schiet en ... Slater kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Danns de bal. Danns speelt de bal door. Wetherall rent richting de bal. Wetherall geeft een hoge lob. Davies maakt een snoekduik en kopt de bal. Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eze rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roxxon FC - Mighty River FC 2:0

61e minuut.
Ridgeon heeft problemen om de bal te vangen. Davies is nu in balbezit. Davies haalt uit met een fantastische trap. Ridgeon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roxxon FC - Mighty River FC 3:0

75e minuut.
Son probeert naar een medespeler te passen. Brock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickford rent richting de bal. Brock is nu in balbezit. Brock haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Grob met een sublieme pass. Wells is nu in balbezit. Wells geeft de bal voor. Brock is nu in balbezit. Brock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wetherall geeft een lange en hoge pass. Ricе met een sublieme pass. Davies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daniels geeft de bal voor. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davies krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roxxon FC 40%, Mighty River FC 60%.
Roxxon FC - Mighty River FC 3:0