Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitchen Hartlepool A c mottram
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Jacks speelt de bal door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. South verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
South verovert de bal door een tackle van achteren. South probeert naar een medespeler te passen. Merson met een sublieme pass. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Clarke draait met de bal, schiet en ... Costello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salas de bal onder controle te krijgen. Carbone rent richting de bal. Carbone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
South rent richting de bal. South geeft de bal voor. Klungelig pakt Milligan de bal. Clarke onderschept slim de pass. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitchen Hartlepool - A c mottram 0:1

41e minuut.
South passt de bal zonder na te denken. Merson bereikt de bal nog maar net als eerste. Merson passt de bal met de wreef. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hitchen Hartlepool - A c mottram 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchen Hartlepool 58%, A c mottram 42%.
Hitchen Hartlepool - A c mottram 0:2

57e minuut.
Costello probeert naar een medespeler te passen. Saunders kopt de bal weg. Milligan probeert de bal aan de voet te houden. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Stiles speelt de bal door. South is nu in balbezit. South met een sublieme pass. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bowyer onderschept slim de pass. Eastwood rent richting de bal. Eastwood met een sublieme pass. Carbone is nu in balbezit. Carbone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchen Hartlepool 48%, A c mottram 52%.
Hitchen Hartlepool - A c mottram 0:2