Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Dogs Faversham Linets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Waddlе raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shearеr komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Livramento rent richting de bal. Livramento geeft een lange en hoge pass. Withe kopt de bal weg. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crow rent richting de bal. Crow geeft een lange en hoge pass. Rason is nu in balbezit. Rason schiet op doel. Parlour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Dogs - Faversham Linets 0:1

33e minuut.
Green kopt de bal weg. Withe bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donnelly krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hodge met een sublieme pass. Ellard rent richting de bal. Summerhayes verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhayes draait met de bal, schiet en ... Crow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vaughn rent richting de bal. Vaughn passt de bal zonder na te denken. Rason is nu in balbezit. Rason haalt uit met een fantastische trap. Parlour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Dogs - Faversham Linets 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Dogs 55%, Faversham Linets 45%.
The Dogs - Faversham Linets 0:2

70e minuut.
Donnelly onderschept slim de pass. Donnelly passt de bal met de wreef. Evans probeert naar een medespeler te passen. Summerhayes is nu in balbezit. Summerhayes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Murtagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearеr onderschept slim de pass. Shearеr met een sublieme pass. Summerhayes is nu in balbezit. Summerhayes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Murtagh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shearеr is nu in balbezit. Shearеr geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Crow met een harde bal richting middenveld. Green is nu in balbezit. Green met een sublieme pass. Rason bereikt de bal nog maar net als eerste. Rason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Donnelly rent richting de bal. Withe verovert de bal door een tackle van achteren. Withe passt de bal zonder na te denken. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bale probeert naar een medespeler te passen. Rason is nu in balbezit. Rason draait met de bal, schiet en ... Spencer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Dogs - Faversham Linets 0:3

89e minuut.
Summerhayes passt de bal in één keer door. Archer is nu in balbezit. Archer speelt de bal door. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Dogs 52%, Faversham Linets 48%.
The Dogs - Faversham Linets 0:3