Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Fc Tv South East Over 45`s
424 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Moody met een sublieme pass. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fc Tv - South East Over 45`s 1:0

10e minuut.
Zola is nu in balbezit. Zola geeft de bal voor. Ali is nu in balbezit. Roberts onderschept slim de pass. Roberts draait met de bal, schiet en ... Newell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hawke met de inworp. Ferdinand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knight. Knight krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Morrison geeft een hoge lob. Burgess is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roberts. Roberts krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hawke verovert de bal door een tackle van achteren. Hawke geeft de bal voor. Huckerby heeft problemen om de bal te vangen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Morrison geeft een hoge lob. Newton kopt de bal weg. Thorne heeft problemen om de bal te vangen. Huckerby rent richting de bal. Huckerby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fc Tv 52%, South East Over 45`s 48%.
Liverpool Fc Tv - South East Over 45`s 1:0

49e minuut.
Hawke met een sublieme pass. Huckerby is nu in balbezit. Thorne rent richting de bal. Huckerby onderschept slim de pass. Huckerby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool Fc Tv - South East Over 45`s 1:1

60e minuut.
Knight is nu in balbezit. Burgess rent richting de bal. Burgess passt de bal met de wreef. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moody probeert de bal met de borst te controleren. Zola rent richting de bal. Zola probeert naar een medespeler te passen. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fc Tv - South East Over 45`s 2:1

86e minuut.
Cooper passt de bal zonder na te denken. Hughes is nu in balbezit. Huckerby is nu in balbezit. Hughes rent richting de bal. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fc Tv 67%, South East Over 45`s 33%.
Liverpool Fc Tv - South East Over 45`s 2:1