Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge Engineers Portsmouth
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Stringer passt de bal zonder na te denken. Daar is Cauthen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardy is nu in balbezit. Wark rent richting de bal. Wark schiet op doel. Miley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Engineers - Portsmouth 0:1

9e minuut.
Cauthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Forshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Forshaw passt de bal in één keer door. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Olise met de inworp. Cauthen is nu in balbezit. Cauthen probeert naar een medespeler te passen. Wark is nu in balbezit. Wark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sidwell passt de bal met de wreef. Vale is nu in balbezit. Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby geeft de bal voor. Stringer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stanbridge Engineers - Portsmouth 1:1

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miley met een harde bal richting middenveld. Forshaw kopt de bal weg. Wark rent richting de bal. Wark draait met de bal, schiet en ... Miley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Radford is nu in balbezit. Hardy rent richting de bal. Darwin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hardy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hardy neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Engineers - Portsmouth 1:2

33e minuut.
Wetherall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grob de bal. Grob geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rusedski geeft een lange en hoge pass. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rusedski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rusedski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 71%, Portsmouth 29%.
Stanbridge Engineers - Portsmouth 1:2

52e minuut.
Forshaw passt de bal in één keer door. Hardy is nu in balbezit. Paul onderschept slim de pass. Wark verovert de bal door een tackle van achteren. Wark draait met de bal, schiet en ... Miley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Olise is nu in balbezit. Olise geeft de bal voor. Fuller rent richting de bal. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 49%, Portsmouth 51%.
Stanbridge Engineers - Portsmouth 1:2