Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling of Wight Croxdon conquerers fc
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Taylor met een snelle inworp. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips maakt een afschuwelijke overtreding. Phillips is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lampard de bal. Napier is nu in balbezit. Napier draait met de bal, schiet en ... Pressley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Pressley trapt de bal weg. Jenas kopt de bal weg. Napier is nu in balbezit. Napier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Anderton rent richting de bal. Rideout verovert de bal door een tackle van achteren. Rideout passt de bal met de wreef. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling of Wight 45%, Croxdon conquerers fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Welling of Wight - Croxdon conquerers fc 0:0

68e minuut.
Bynoe-Gittens verovert de bal door een tackle van achteren. Bynoe-Gittens geeft een hoge lob. Lampard probeert de bal aan de voet te houden. Metcalfe rent richting de bal. Metcalfe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dalglish probeert naar een medespeler te passen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons passt de bal in één keer door. Napier is nu in balbezit. Napier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal!

83e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressley rent richting de bal. Olivares rent richting de bal. Pressley rent richting de bal. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling of Wight - Croxdon conquerers fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling of Wight 58%, Croxdon conquerers fc 42%.
Welling of Wight - Croxdon conquerers fc 1:0