Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Town F.C. Stanbridge Engineers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Barmby is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barmby met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hill de bal. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Stanbridge Engineers 0:1

13e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Coe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer rent richting de bal. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Stanbridge Engineers 0:2

20e minuut.
Daar is Olise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fairclough rent richting de bal. Olise tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olise krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Coe geeft een hoge lob. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier verovert de bal door een tackle van achteren. Tavernier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker speelt de bal door. Richards is nu in balbezit. Richards draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stringer rent richting de bal. Hill rent richting de bal. Coe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coe krijgt een gele kaart. Hill is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hill neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Stanbridge Engineers 0:3

42e minuut.
Cauthen rent richting de bal. Tavernier onderschept slim de pass. Tavernier met een sublieme pass. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ... Miley bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Town F.C. 52%, Stanbridge Engineers 48%.
Kings Town F.C. - Stanbridge Engineers 0:3

79e minuut.
Maloney is nu in balbezit. Maloney geeft een hoge lob. Walker kopt de bal weg. Maloney rent richting de bal. Maloney geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cauthen kopt de bal weg. Heskey rent richting de bal. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Town F.C. 34%, Stanbridge Engineers 66%.
Kings Town F.C. - Stanbridge Engineers 0:3