Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Spartans Suffolk Grasshoppers
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.6 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Mayo speelt de bal door. Regis rent richting de bal. Bynoe-Gittens bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost schiet op doel. Cotterill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Barker kopt de bal weg. Klungelig pakt Regis de bal. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost haalt uit met een fantastische trap. Cotterill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Spartans - Suffolk Grasshoppers 1:0

22e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thomson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thomson met een snel genomen vrije trap. Frost rent richting de bal. Frost draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Barker is nu in balbezit. Regis verovert de bal door een tackle van achteren. Regis speelt de bal door. Ellis is nu in balbezit. Ellis geeft een lange en hoge pass. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Mackenzie de bal. Thomson is nu in balbezit. Thomson speelt de bal door. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Spartans 55%, Suffolk Grasshoppers 45%.
Manchester Spartans - Suffolk Grasshoppers 1:0

57e minuut.
Rogan met de inworp. Bynoe-Gittens rent richting de bal. Ridgeon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bynoe-Gittens raakt geblesseerd tijdens het duel. Bynoe-Gittens neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Spartans - Suffolk Grasshoppers 2:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Barker de bal onder controle te krijgen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maguire krijgt een gele kaart. Thomson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Thomson kan niet meer verder spelen. Reynolds komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard geeft de bal voor. Pickford kopt de bal weg. Rogan rent richting de bal. Rogan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman geeft een lange en hoge pass. Regan kopt de bal weg. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Spartans - Suffolk Grasshoppers 2:1

77e minuut.
Frost passt de bal in één keer door. Bynoe-Gittens bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman is nu in balbezit. Bynoe-Gittens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bynoe-Gittens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

81e minuut.
Gardner geeft de bal voor. Inworp. Regis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regan is nu in balbezit. Regan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Regis onderschept slim de pass. Regis met een sublieme pass. Ridgeon rent richting de bal. Bynoe-Gittens onderschept slim de pass. Bynoe-Gittens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Spartans 42%, Suffolk Grasshoppers 58%.
Manchester Spartans - Suffolk Grasshoppers 2:1