Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk Irons OAG United
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 24.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Stephens de bal onder controle te krijgen. Horsfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsfield probeert naar een medespeler te passen. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Irons - OAG United 0:1

9e minuut.
Burgess is nu in balbezit. Wilcox verovert de bal door een tackle van achteren. Wilcox speelt de bal door. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Shilton onderschept slim de pass. Shilton probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ashcroft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashcroft draait met de bal, schiet en ... Cullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Burgess is nu in balbezit. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan verovert de bal door een tackle van achteren. Dolan schiet op doel. Okocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whitehawk Irons - OAG United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Irons 46%, OAG United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Whitehawk Irons - OAG United 1:1

58e minuut.
Willock rent richting de bal. Willock geeft een hoge lob. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Crouch probeert naar een medespeler te passen. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox passt de bal zonder na te denken. Dolan is nu in balbezit. Dolan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Irons - OAG United 2:1

72e minuut.
Shilton rent richting de bal. Shilton met een sublieme pass. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Thomas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Wilcox de bal onder controle te krijgen. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft haalt uit met een fantastische trap. Cullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Irons 54%, OAG United 46%.
Whitehawk Irons - OAG United 2:1