Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tivdale City Wealdstone Bantams
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Underhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Underhill met de inworp. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gibbs-White bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivdale City - Wealdstone Bantams 0:1

14e minuut.
Raleigh probeert naar een medespeler te passen. Seven rent richting de bal. Seven speelt de bal door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McConnell speelt de bal door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Talbot rent richting de bal. Thompson rent richting de bal. Talbot is nu in balbezit. Thompson rent richting de bal. Thompson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barmby geeft de bal voor. Way kopt de bal weg. Seven geeft een hoge lob. Underhill is nu in balbezit. Underhill geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivdale City 54%, Wealdstone Bantams 46%.
Tivdale City - Wealdstone Bantams 0:1

50e minuut.
Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seven is nu in balbezit. Seven met een sublieme pass. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brown rent richting de bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown haalt uit met een fantastische trap. Gibbs-White werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivdale City - Wealdstone Bantams 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivdale City 55%, Wealdstone Bantams 45%.
Tivdale City - Wealdstone Bantams 0:2