Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Wasps Margate Borough
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Dipepa heeft problemen om de bal te vangen. Dipepa geeft een hoge lob. Daar is Barker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard draait met de bal, schiet en ... Monkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Craven kopt de bal weg. Klungelig pakt Barker de bal. Whittingham rent richting de bal. Rooney verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Wasps - Margate Borough 0:1

22e minuut.
Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney speelt de bal door. Gerrard rent richting de bal. Gerrard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Torres geeft de bal voor. Inworp. Lita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rooney is nu in balbezit. Rooney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barker heeft problemen om de bal te vangen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Wasps 57%, Margate Borough 43%.
Kettering Wasps - Margate Borough 0:1

53e minuut.
Palmer passt de bal in één keer door. Delap is nu in balbezit. Zee verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer onderschept slim de pass. Palmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Craven trapt de bal weg van het doel. Cruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Whittingham de bal. Gerrard rent richting de bal. Gerrard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Barker de bal. Williams geeft een hoge lob. Coleman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delap is nu in balbezit. Delap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lita met een snelle inworp. Whittingham is nu in balbezit. Rooney verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Wasps 61%, Margate Borough 39%.
Kettering Wasps - Margate Borough 0:1