Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Wasps Enfield Heath
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ronaldo is nu in balbezit. Gibson rent richting de bal. Ronaldo rent richting de bal. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Wasps - Enfield Heath 0:1

10e minuut.
Dipepa is nu in balbezit. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo met een sublieme pass. Gibson rent richting de bal. Gibson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Barker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo passt de bal met de wreef. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gibson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Whittingham de bal. Ronaldo rent richting de bal. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Durbin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmer rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Collins ... Strafschop! Palmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palmer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Perch met de inworp. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft de bal voor. Gibson rent richting de bal. Gibson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Wasps - Enfield Heath 0:2

39e minuut.
Barker passt de bal met de wreef. Whittingham controleert de bal met de borst. Whittingham geeft de bal voor. Palmer rent richting de bal. Palmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Wasps 61%, Enfield Heath 39%.
Kettering Wasps - Enfield Heath 0:2

49e minuut.
Constable met een sublieme pass. Slater rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyson. Tyson krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Palmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer is nu in balbezit. Palmer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Constable kopt de bal weg. Daar is Craven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson schiet op doel. Monkou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Torres de bal onder controle te krijgen. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... Monkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Craven geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyson met een snelle inworp. Ronaldo probeert de bal met de borst te controleren. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Monkou bokst de bal weg.

86e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Klungelig pakt Gibson de bal. Ronaldo is nu in balbezit. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Wasps 53%, Enfield Heath 47%.
Kettering Wasps - Enfield Heath 0:2