Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Eagles FC Kettering Wasps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer is nu in balbezit. Hart rent richting de bal. Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Torres speelt de bal door. Dicks rent richting de bal. Dicks passt de bal in één keer door. Rahman rent richting de bal. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barker passt de bal met de wreef. Hart speelt de bal door. Craven bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman is nu in balbezit. Rahman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Archer speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal met de wreef. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Eagles FC - Kettering Wasps 1:0

40e minuut.
Mehta geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barker krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ryder met een snelle inworp. Hart speelt de bal door. Mehta heeft problemen om de bal te vangen. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Eagles FC - Kettering Wasps 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Eagles FC 46%, Kettering Wasps 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Eagles FC - Kettering Wasps 1:1

52e minuut.
Archer met de inworp. Torres geeft een hoge lob. Craven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahman rent richting de bal. Rahman draait met de bal, schiet en ... Monkou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Eagles FC - Kettering Wasps 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt Weaver de bal. Dipepa rent richting de bal. Dipepa geeft een hoge lob. Delap rent richting de bal. Delap haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ryder kopt de bal weg. Daar is Miley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittingham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Whittingham krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams met een sublieme pass. Ryder bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap verovert de bal door een tackle van achteren. Delap haalt uit met een fantastische trap. Potter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Eagles FC 42%, Kettering Wasps 58%.
Blue Eagles FC - Kettering Wasps 2:1